Badrum

Rotavdrag Badrum

Många arbetstimmar blir det, när man skall göra en totalrenovering av sitt badrum… Om man funderar på att göra om i sitt Badrum och vill göra ”allt från grunden” går det ganska många arbetstimmar, vilket ju är kanon nu när man får halva priset på plattsättaren och rörläggaren. Nu finns det, i princip, inget som talar för att man skall göra jobbet själv eller ens fundera över att göra det.
rotavdrag badrum sanovaDet är betydligt smartare att jobba över några timmar på sitt ordinarie arbete som man dessutom, förhoppningsvis, är betydligt mycket duktigare på. Viktigt är ju, självklart, att den hantverkare som du anlitar har F-skattsedel och att han (eller hon) har de behörigheter som krävs för att utföra arbeten i våtrum. Om man är osäker kan man hitta behöriga våtrumsföretag som kan utföra arbetet med ditt nya badrum hos GVK. Ett GVK-auktoriserat företag är den mycket bra garanti för ett professionellt utfört våtrumsarbete. Personalen i dessa företag har dokumenterad kunskap om hur tätskikt skall utföras för såväl kakel som plast (begär att få se av GVK utfärdat behörighetsbevis). Badrumsmöblerna på bilden till vänster kommer från Sanova och förhoppningsvis kommer ditt badrum att se lika fint ut till slut och förhoppningsvis vara en investering som du kommer att ha nytta av under överskådlig tid framöver.

Några tusenlappar extra när du ändå håller på?

Att dra i gång ett badrumsprojekt är något som man kanske inte gör så många gånger i livet så någon rutin i turerna är svårt att skaffa sig. Utbudet av kakel, badrumsinredningar, handfat och badrumsbelysningar är i stort sett oändligt och alla fabrikat har sina unika egenskaper och finesser. Priset är ju självklart en faktor som spelar in men tänk på att du skall ”fronta” dina badrumsprylar tusentals gånger per år och visst vore det tråkigt om man skulle behöva störa sig på designen eller kvalitén bara för några hundralappars skull…