Kök

Rotavdrag Kök

Har du ett kök som behöver fräschas upp? Utnyttja det nya rotavdraget! Tro mej, det kommer aldrig att bli ett bättre tillfälle att göra om i köket än precis just nu! med tanke på hur mycket tid som man Rotavdrag Kök Nicole Rosspenderar i köket så kan man nog lägga lite pengar och lite arbete redan nu.

Visst låter det lite tokigt men det är faktiskt så att svenska staten är med och finansierar en värdeökning av ditt hus!!! Saknar man likvida medel så står bankerna i kö för att låna ut pengar till din köksrenovering till skamlöst låga räntor. Här kommer ett litet enkelt räkneexempel; Ni renoverar ert kök för 150 000 kr och lånar hela summan till en låst 5-årsränta om 4,5%. detta innebär en finansieringskostnad om 394 kr netto per månad. I köksprojektet görs det arbeten för 50 000 kr, vilket ger er hela 15 000 kr tillbaka via rotavdraget.

Med dessa 15 000 kr kan man betala finansieringen under hela 63,5 månader framåt i tiden vilket borde ge de mest försiktiga en insikt om att projektet känns hyfsat riskfritt att genomföra. När Sverige och övriga världen är ur finanskrisen kan Ni vara helt säkra på att både rotavdrag och räntesituationen ser annorlunda ut än vad den gör i dag.

Unna dig kvalité, det är du värd…

Man kan spendera flera hundra tusen kronor på sitt nya kök och på sluttampen kommer man på att det skulle vara snyggt, för att inte säga ”pricken över i:et” att kunna sätta upp snygga träpersienner i fönstren. Men då är budgeten redan sprängd och man får skamset vandra ner till Jysk eller någon av de andra billighetsaffärerna och köpa ett par träpersienner som knappt hänger i hop och som absolut inte blir någon prick över något i och varje gång skiten trasslar sig så blir man påmind om sin snålhet…
Så gör nu så här;
Ta med allt, den dyrare och exklusivare köksfläkten, den snygga och ”svindyra” Rotavdrag kök träpersiennergranitbänkskivan och även dessa exklusiva träpersienner i din köksbudget så kommer du att bli nöjd och till och med helnöjd.

Dessutom kommer dina bekanta och vänner att avundas dig vilket ju kan ses som en ren och skär bonus i sammanhanget. Snåla inte på kvalitén och köp billiga träpersienner, tillverkade i Kina då dessa inte vare sig håller särskilt länge eller är särskilt snygga och absolut inte höjer värdet på ditt hus.